MA Lifestyleclub

  • MA Lifestyleclub
  • MA Lifestyleclub
  • MA Lifestyleclub
  • MA Lifestyleclub

Over dit project

Bij MA Lifestyleclub vinden ze dat sporten meer is dan bewegen alleen, in deze sportschool die overigens geen “traditionele” sportschool is, vinden ze dat iedereen persoonlijke aandacht en structuur nodig heeft als het om sporten gaat, want alleen dan behaal jij je doelstellingen en is het mogelijk om sporten te integreren in je leven.
 

MA Lifestyleclub

Zij geloven in de pure sport, fitness en meer, waarbij je een verbond aan gaat met je trainer en met jezelf. Samen tot het uiterste gaan om doelstellingen te halen. Wij garanderen onze bezielende begeleiding, jij geeft ons jouw oneindige commitment. Sporten is namelijk meer dan bewegen alleen. Het is een way of life!

 

Ontwerp Website & Ontwikkeling

Het was een feestje om deze website te mogen ontwerpen en ontwikkelen. Werken met een trendy kleur, stoere en grappige elementen die ik zelf ontworpen heb voor deze website. Mahmut Artan Lifestyleclub is een sportschool die toegankelijk is voor alle leeftijden en dat ook willen uitstralen. Daarom heb ik gekozen voor ouderwetse stijl qua beeldmateriaal met humor en waar we onszelf in herkennen.

 

www.malifestyleclub.nl

Categorie
Webdesign & Ontwikkeling
Geen reactie's

Geef een reactie