RW – POA Rivierenland

WEBDESIGN & ONTWIKKELING
  • RW - POA Rivierenland

Over dit project

De arbeidsmarktregio Rivierenland wordt gevormd door de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel. De gemeente Tiel is de coördinerende gemeente.

 

Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt

Het POA Rivierenland is hét platform dat zich richt op het verbeteren van de regionale arbeidsmarkt. Het POA Rivierenland is een bestuurlijke netwerkorganisatie van vertegenwoordigers van werkgevers, werknemers, het regionaal middelbaar beroepsonderwijs ROC Rivor, Helicon en Kenniscentra, de regionale sector netwerken in de Techniek, Tuinbouw, Transport & Logistiek en Zorg & Welzijn, UWV, Werkzaak Rivierenland/Lander en de gemeenten.

 

Regionaal Werkbedrijf

Het RWR is een bestuurlijk platform dat is ingesteld op grond van de P-Wet (Participatiewet). Het RWR is net als POA Rivierenland een netwerkorganisatie. Het RWR is minder omvangrijk dan het POA en heeft een formelere samenstelling.

 

Ontwerp Website & Ontwikkeling

Voor het RW – POA Rivierenland heb ik de website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De website is tot stand gekomen in samenwerking met het Praktijklab wat een onderdeel is van het ROC Rivor Tiel en Regio Rivierenland. De website zal nog verder uitgebouwd worden in de toekomst. Tijdens dat proces zal ik een aantal leerlingen van het ROC Rivor gaan begeleiden.

 

www.rw-poarivierenland.nl

Datum

August 12, 2016

Categorie
Webdesign & Ontwikkeling
Geen reactie's

Geef een reactie