Woondromers

Categorie
Webdesign & Ontwikkeling
Over dit project

Woondromen werkelijkheid maken…wat is jouw woondroom? Woondromers is opgericht door twee vakidioten Stefan Haaksman en Rik Veenendaal die allebei een droom hebben: mensen samen te brengen die zelf kunnen meebeslissen hoe hun de leef- en woonomgeving eruit komt te zien, deze maximaal af te stemmen op de wensen en behoeften van de gene die er wonen en gebruik van maken. Twee professionals met veel overeenkomsten, maar zeker ook net zoveel verschillen.

 

Woondromers

Woondromers faciliteert woondroom communities. Iedereen heeft het recht om te wonen zoals hij/zij dat wil en daarmee zijn/haar woondroom te verwezenlijken. Zij geloven dat door het samen brengen van gelijkgestemde woondromers een duurzamere, meer sociale en meer op de wensen en behoeften afgestemde leefomgeving wordt gerealiseerd. Hiermee dragen ze bij aan het verbeteren van de leefomgeving in Nederland.
 

Ontwerp Website & Ontwikkeling

Trost om een website te mogen ontwikkelen waar iemand de eerste stap naar zijn woondroom kan zetten. Zoals bij elke opdracht begin ik met het maken van een ontwerp van de website en creëer ik een moodboard. Kleuren kiezen, lettertypes, beeldmateriaal en eventueel losse elementen. Dit om te kijken of we samen de juiste weg inslaan en of deze aansluit bij het bedrijf. Bij dit project had ik de vrije hand, maar realisatie gaat altijd in samenwerking met de opdrachtgevers. Zo creëer je een stijl die aansluit bij hun wensen.
 
www.woondromers.nl

Geen reactie's

Geef een reactie