Zoet & Zout

LOGO ONTWERP

Over dit project

Zoet & Zout is een snoep & noten winkeltje in de binnenstad van Tiel maar met een nostalgische uitstraling!

 

Zoet & Zout gaat zich vooral richten op (eerst even proeven natuurlijk) de verkoop van nostalgisch snoep, Je weet wel, in zo’n ouderwets snoepwinkeltje waar je vroeger met je kwartje in je zak langs de potten met snoep struinde. Stroopsoldaatjes, salmiak, kaneelstokjes of een heerlijke kleverige toffee: dit snoep is af en toe nog op een kraam op de kermis te vinden, maar niet meer standaard in elke supermarkt. Daarnaast vind je straks een gevarieerd assortiment aan noten en gedroogde vruchten en kun je ook voor kleine smakelijke cadeautjes terecht bij Zoet & Zout.

Binnen waan je je in de tijd van je grootmoeder met allerlei gezellige snoepjes in potten in houten kasten aan de wand. Een mooie oude toonbank is het centrum van de winkel, met de fijnste lekkernijen. De snoepjes hier zijn per stuk te koop, maar je kunt ze ook in grote hoeveelheden bestellen in een (hoe leuk!) ouderwets papieren zakje. Je vindt hier van alles: van zwart-witjes tot zoethout.

 

Ontwerp Logo

Voor deze winkel heb ik het logo mogen ontwerpen. Het logo past perfect bij de sfeer die men wil gaan uitstralen en het is tevens het uitgangspunt voor de rest van de huisstijl en de sfeer die gecreëerd gaat worden in de winkel.

Datum

April 12, 2016

Categorie
Logo ontwerp
Geen reactie's

Geef een reactie