Wat zijn de struikelblokken binnen jouw bedrijf? Het Blockhuys brengt ze aan het licht

10 Mei Wat zijn de struikelblokken binnen jouw bedrijf? Het Blockhuys brengt ze aan het licht

Herken je dit ook? Je probeert de ballen hoog te houden binnen je bedrijf, financieel loopt niet alles op rolletjes en je komt continue een aantal struikelblokken tegen. Je hebt behoefte aan advisering en ondersteuning bij strategische bedrijfsvoering en besluitvorming, iemand die je financieel weer uit de knoop helpt. Maar ook iemand die je inspireert en weer energie geeft om te verder te kunnen gaan met je passie. Het Blockhuys helpt je graag verder! Als allround interim financial weet Erik Horstink als geen ander hoe je een bedrijf weer op de rit kunt krijgen.

Website voor Het Blockhuys

Met 10 jaar brede financieel directeur ervaring binnen diverse disciplines van de (internationale) bouw was het voor Erik tijd, om deze kennis en ervaring op een andere wijze in te zetten. In 2015 is hij daarom zijn eigen bedrijf “Het Blockhuys” gestart. Zijn eigen boontjes doppen door deze ervaringen te gebruiken en oplossingen te bieden voor de thema’s en vraagstukken van het financiële management en de financiële directie.

Om wereldwijd te kunnen laten zien wie Het Blockhuys nu eigenlijk is, wat hij doet en voor je kan betekenen, heeft Erik mij benaderd met de vraag, of ik een passende website kon ontwikkelen. Een website die afgestemd is op zijn doelgroep en qua uitstraling ook past bij de persoon achter Het Blockhuys, Erik Horstink.

Tuurlijk Erik, daar kan ik je mee helpen! Het resultaat mag je zelf beoordelen…

www.hetblockhuys.nl

Ook op zoek naar een webdesigner?

Ben jij ook op zoek naar iemand die jouw wensen en ideeën kan vertalen naar de juiste beelden? Iemand die haarfijn aanvoelt wat de juiste sfeer is en waar je korte lijntjes mee hebt?

Wacht niet langer, ik kan je daar mee verder helpen, neem contact met mij op.

 

Geen reactie's

Geef een reactie